Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skallaves, og om det er en forret, eller en hovedret
Fransk løgsuppe med chili, timian og hvidløgsbrød med revet ost. Det er altså for alvor ved at blive koldt udenfor, og hvis jeg skal se positivt på det, så giver det anledning til masseraf suppe
Fransk løgsuppe er en klassiker i det franske køkken og det er der en grund til. Det er en suppe med meget smag, trods det nok er den nemmeste suppe i verden
Endnu en råkold vinterdaghar fået mig til at længes efter suppe, og i dagfaldt mit valg på denne enkle udgaveaf en franske løgsuppe, som jeg i sin tid har udviklet til magasinet LIV
Antal personer. Velsmagende. Ja. Opskriften på “burgerbollerne” kan jeg ikke ta’ æren for. der må du kaste dig forbi Loui & Bearnaisen (du ka’ klikke lige her, så sker det fluks) – og gør endelig det, hun disker på med mange lækkerier …
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredagaften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smagerafvanilje og giver kagen en flot udtryk
Hvis du er vild med fransknougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavetfransknougat. Ihh hvor har jeg glædet mig til at dele denne opskrift med jer
Bacon, brød og asparges forberedes. Steg bacon skiverne på en pande ved middel varme. Tag de sprøde skiver baconaf og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. F. r. n. s. k. l. d. b. ø. 1. 5. v. p. h. o. i. g. 2. æ. t. e. 0. m. u. å. R. ,. K. j. (. ). L. Æ. w. y. c. V. f. S. 3. J. B. H. G. P
alm. Resten af ingredienserne kommes i gryden. Server enten brødene ved siden af suppen, eller på en tallerkensammen med suppen, -som de gør i Frankrig…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.