Hvis du endnu ikke har krydset veje med en galette før, så er det kun på tide. Galetten er en fransk og lidt mere rustik tærte, hvor du folder kanterne op omkring i stedet for at bruge en tærteform
På trods af dette er galetten ikke vindtør, men tvært i mod dejlig saftig. Galette til 2 personer. Fold galettens hjørner udenom fyldet og bag ved 180 i 25 minutter
10 tørrede abrikoser, skåret i små tern. 10 tørrede abrikoser, skåret i små tern. Blomkålssalat. 1 lille blomskålshoved - snittet i tynde skiver - brug et mandolinjern eller en foodprocessor
Samtidig er grønkålen blandet med abrikos, som giver sødme samt granatæble som tilsætter lidt. 12-15 tørret abrikoser, skåret i 2-3 stykker pr abrikos. 12-15 tørret abrikoser, skåret i 2-3 stykker pr abrikos
I denne er der abrikos, men man kan sagtens bruge alt muligt andet, f. 10 Abrikoser. 10 Abrikoser. Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød
Det var to af mine nærmeste veninder der blev “udsat” for galetten her. En af mine ynglings kogebøger fra 2015 har en opskrift der hedder ‘Seeded pistachio and squash galette’ og jeg har længe beundret hvad jeg synes lignede et mesterværk – hvis du så billedet i bogen ville du vide hvad jeg mener – før jeg endelig fandt en god nok undskyldning for at lave den… Eller hvad der som så mange gange før endte med at være min fortolkning og lidt anderledes udgave, men det endte godt, for både mine gæster og jeg var meget tilfredse med både smag og udseende
A. f. g. æ. s. t. e. -. b. l. o. r. J. u. i. a. n. ). 8. k. D. d. 2. 4. 0. h. v. m. (. ,. å. p. 1. /. 7. ø. H. 5. U. S. K. 6. j. P. y. M. T. B. R. V. c. ". z. L. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.