After Eight lagkage
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 24 cm springform
  • 12 personer
  • Chokoladecreme
  • 250 g fløde
  • 250 g mælk
  • 30 g majsstivelse
  • 75 g sukker
  • 30 g æggeblommer
  • 200 g god mørk chokolade
  • 2 dl pisket piskefløde
  • Mint ganache
  • 150 g hvid chokolade
  • 1,5 dl piskefløde
  • 10-15 dråber pebermynte olie
  • Chokolade ganache
  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g piskefløde
  • Mint ganachen er en god ide at lave først. Chokolade og fløde kommes i en lille skål og i mikrovnen, hvor det varmes og røres sammen til det smeltet.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.