Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Jeg er ofte på besøg ved mine forældre i Nordjylland, og så skal den stå på god og velsmagende mad
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Er du lige så vild med hakkbøffer, så prøv at fylde dem med ost og jalapenos. Det bedste resultat får du naturligvis med KitchPro’s Stuffed Burger Press, som netop er designet til at presse fyld i en hamburger
Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltede agurker, asier, agurkesalat eller hvad du måtte have af surt
Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene oghakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Kartoffelmosen er spættet med broccoli, og der er ikke nogen brun sauce. I dag nærmer vi os rigtig meget det traditionelle danske køkken, men dog et par trin oppe ad sundhedsstigen
Form små bøffer, og kom dem på en forvarmet pande med lidt smør. Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.