Allround glutenfri melblandinger (hvid eller mørk) samt glutenfri kanelsnegle
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl meget fint rismel (310
  • gram) - fint majsmel eller boghvedemel kan også bruges
  • 2 ½ dl tapioka-stivelse
  • (115 gram) - man kan også bruge kartoffelstivelse
  • 2 ½ dl kartoffelstivelse
  • (150 gram) - man kan også bruge majsstivelse
  • ¼ tsk. xanthan
  • gum eller Fiber
  • 5 dl sorghum mel (også kaldet durramel - kan købes via
  • helsekostbutikker)
  • 2 ½ dl fint rismel (man kan også bruge rismel på brune
  • ris)
  • ¼ tsk. xanthan
  • gum eller Fiber
  • 80 gram kokosolie -
  • smeltes
  • 100 gram smuldret marcipan
  • (kan udelades)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.