Skratter fram de utroligste ting. Alt kokes sammen i ca. Så godt - så enkelt. Gode reker servert på fersk loff, med fennikelsalat og crème fraîche dressing ღ
Så klik HER, og få opskrifterne på føromtalte sprøde forårsruller, en selleriburger med kød og andre sunde lækkerier med rodfrugter, som jeg har lavet til FIT Living
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
salt, peber. tomater sammen med oregano, salt og peber og lad det hele simre 10 minutter. Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash
Jeg plejer normalt at smide dem ud, gerne så hurtigt som muligt. Kuren, der bliver omtalt, skal jeg ikke i nærheden af, men fik alligevel lyst til at lave nogle af opskrifterne
Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørre og kedelige. Tilsæt salt og mel og rør. Det er jo faktisk ikke særlig svært at bage sit brød selv
Den rapsolie, som vi i dag anvender i husholdningen, er fra en forædlet raps, der har højt indhold af monoumættede fedtsyrer, så den faktisk ligner olivenolie
Efter-billede efter et brutalt angreb fra mandolinjernet – ingen krudtskader her. lavet nogle retter for De Fem Gaarde, som kommer på bloggen inden længe – og her kan du godt glæde dig, hvis jeg selv skal sige det
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.