Jo kortere tid, duer i kontakt med jorden, jo mere økonomisk – og hurtigere – løberdu. Jeg finder det rigtig interessant, at derkommer mindre fokus på, at det ikke er bandlyst at lande på hælen – så længe det gøres mest økonomisk
L. Y. N. S. T. E. G. U. M. D. A. &. e. n. f. r. i. s. k. t. a. g. l. ø. b. h. o. d. ,. m. u. å. v. j. 2. 0. -. 3. y. æ. p. 1. (. ). V. I. R. /. 4. c. 5. K. O
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
E. n. f. y. l. d. i. g. b. r. o. w. e. m. u. s. p. ø. v. a. t. (. k. æ. ). c. h. D. j. ,. I. å. B. S. L. -. T. 3. 0. 4. 1. 5. 2. ½. 7. M. H. /. N. O. A. ". . P
Jeg er i øjeblikket i gang med at eksperimenteremed hyldeblomstlikør. Jeg er ret spændt på, hvordan det ender, men det er jo næsten synd at resultatet først kommer på bloggen når hylden er afblomstret - så erder et helt år, til chancen for at lave det igen byder sig
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænkerover, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
J. e. g. r. v. i. l. d. m. t. æ. a. f. s. k. y. n. ,. o. D. h. p. u. j. b. H. c. F. å. ø. I. ". T. E. R. G. V. K. M. -. ). /. 2. 8. 1. 0. 4. S. é. L. 5. (. Æ. 3
Marcipanen fik jeg brugt hurtigt til en masse ting, som jeg aldrig fik taget billeder (mest fordi jeg bare kom til at æde den stykke for stykke, men tys tys med det)
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Lad kagen køle helt af, inden duskærer den ud i passende stykker og serverer den for børnene med et glas iskoldt mælk eller for de voksne med en kop varm kaffe – en rigtig regnvejrs-hygge-kage for alle kagemunde
Det kan for eksempel være at lave rettermedmasser af grøntsager, men hvor du også bruger fløde, ost, smør, sovs eller andre ’’forbudte’’ fødevarer (ifølge den ydre/fornuften) i din madlavning – så vil du nyde maden og dermed have lyst til at lave den, men samtidig få et måltid, der på grund af grøntsagerne ikke er for kalorierigt i forhold til vægttab
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.