Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær. Hvis man er så heldig at have et kirsebærtræ i haven, kan man se frem til de smukke røde bær, hvis fuglene kommer først
ds AmarenaKirsebær. Rul marcipanen i en lang "pølse" - lav en udhulning og læg halve Amarenakirsebær i udhulningen og saml marcipanen omkring kirsebærerne og rul lidt så "pølsen" er pæn rund
- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug
Der findes ikke noget skønnere tilbehør end syltede rødløg. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode. Vi har stadig ca. et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Syltede rødløg. Jeg har hørt fra flere sige at syltede løg smagte fantastisk og perfekt at bruge som tilbehør i salater, burger med hjemmelavet burgerboller mm
75 g valnøddekerner. 175 g brun farin. 1saft af en 1/2 citron. 1saft af 1/2 appelsin. 11/2 vanillestang. 11 1/2 dl vandFørst har jeg skoldet valnøddekernerne, skyllet dem grundigt og gnubbet dem lidt, for at få det meste af den lidt bitre hinde af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.