Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant
HaslundHome
HaslundHome
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g mørbrad pr. mand i en steg (vores steg var dermed en basse på ca. 1800 g.)
  • Frisk timian
  • 6 bagekartofler
  • Smør til stegning
  • L brun sovs (lavet på fedtstof, mel, mælk, brun sovsefarve)
  • 10 finthakkede svampe (jeg bruger champignons eller brune svampe)
  • 2 tsk tomatpurre
  • L kalvefond (blandet op med vand)
  • 4 spsk rødvin eller portvin
  • 50 g kold smør
  • 2 store rødløg
  • 6 rødbeder
  • 1 æble
  • Salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.