Pensl en springform med olie.
Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Rør kiksekrummerne i og fordel massen i formen.
Kom flødeost, æg og 100 g. sukker samt 1.5 tsk. vaniljesukker i en blender og blend til det er helt glat.
Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Bag kagen i ca. 20 min. til kagen er stivnet.
Tag kagen ud og køle af i 20 min. Ovnen skal være tændt.
Bland Cremefraiche med resten af sukkeret og vaniljesukkeret. Hæld det ud over kagen.
Bag så kagen i 10 min.
Lad så kagen køle af og stil den i køleskabet i min. 8 timer.
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
vand,kakao,fløde og sukker varmes i en gryde. skal små koge og simre i 5 min. tag gryden af varmen og lad det svale i 10 min og herefter røres den blødgjorte husblads i et ad gangen
Åh, hvad skal man dog lave til aftensmad i dag. Jeg har lige opdateret listen over vores fryserindhold, så jeg løb lige listen igennem og jeg mit øje faldt på mit smertens barn
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Og så fandt vi en virkelig hyggelig cafe, hvor de serverede cheesecake, og den smagte simpelthen så godt, at vi kom igen næste dag for at få endnu et stykke
Macaroni and cheese kan laves på mange måder. Nogle gange skal det bare til. Det giver ikke din krop særligt meget af de gode ting, men af og til er det ligemeget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.