Engelsk brød pudding med et lille twist. 6 skiver daggammelt hvedebrød25 gr smeltet smør + 1 spsk smør til at smøre forme med4 æg5 dl mælk150 gr rørsukker1 tsk stødt kanel1 tsk flydende vanilje1 appelsinTænd ovnen på 180 gr
Da jeg lavede min bog Hæklet hurtigmad, tænkte jeg på at opskrifterne sagtens kan bruges på kryds og tværs, således at man skaber nye variationer af "retter" end dem, der blev vist i bogen
E. n. r. o. m. æ. t. e. k. a. g. d. ø. b. ,. y. i. p. c. l. S. s. j. u. v. f. å. K. I. 5. D. N. J. (. ). h. L. -. O. T. H. 1. 4. 2. F. 0. /. 6. ½. 8. B. P. R. 3. ". _. #. M
Jeg faldt over disse på dk-kogebogen, og tænkte at de så vildt lækre ud, så jeg måtte jo lige prøve bage dem for at se om de var så gode som de ser ud til
Det er en opskrift jeg har fundet på nettet et sted, kan ikke lige huske hvor henne, men det er længe siden de blev bagt første gang, og de er blevet bagt mange gange efterfølgende
Bred det hele ud på bagepapir i en bradepande. Engelske bøffer fra Mariannes kvæg, den vanlige lækre grønkålsalatog kartofler med æbler og bladselleri ca 600 gr små kartofler2 rødløg i både5 stængler bladselleri, snittede2-3 syrlige æbler i store terninger3 fed hvidløg, fintsnittede1-2 kviste frisk timianlidt olivenoliesalt friskkværnet peberhakket persille eller timian Vask kartoflerne, skær dem i halve. Sæt bradepanden midt i den opvarmede ovn på ca 200 grader i 30 min. 1-2 kviste frisk timian
Læg pølserne på dejen og rul dejen omkring dem. Engelske sausage rolls 16 stk. Form 16 pølser på ca 10 cm. Rul dejen ud i en firkant på 30x30 cm og skær den ud i 16 stykker (4x4)
Efter en hæsblæsende uge, og mad der bestemt ikke er værd, at blogge om - havde jeg bestemt, at fredag skulle vi have noget vi alle kan sætte pris på efter en lang uge
Lammegryte 1 1/4 kg lammebog1 ss hvetemel250 g baconSalt og pepper1 boquet garni ( suppekvast) av 1 laubærblad, 1 timiankvist,5 persillestilker4 ss smør1/2 kg sjampinjong1/2 kg små sylteløk1 flaske rødvinDel kjøttet i serveringsstykker, og ved det i hvetemel,. Smelt smøret i en panne, og surr sopp og løk på middelsvarme i 5 minutter. 1 timiankvist
1 tsk salt (kun ½ tsk hvis du bruger suppetern. 1 tsk salt (kun ½ tsk hvis du bruger suppetern. Hak indmad og fedt med kødhakker, foodprocessor eller en skarp kniv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.