Den smager skønt og dækker fint den søde trang jeg har, specielt om aftenen. Jeg synes at det er sjovt at kunne lave søde sager uden brug afrafineret sukker, men sødet med med sager som ikke gør mit blodsukker ustabilt
Slutningen på en uges dejlig forårsferie blev noget af en overraskelse, en kold en af slagsen. Der blev hurtigt dømt hyggedag inde og jeg fik afprøvet nogle lækre Mug cake med karamel og peanuts, som jeg længe har haft kik på
Jeg har valgt at lave dem uden raffineret sukker og med glutenfri havregryn samt havremel. Jeg er vild med kombinationen af banan og chokolade men de kan også laves med mange andre smage
Chocolate layer cakes. Add one of the cakes back in the springform pan and pour over the mango mousse. Remove from the oven and let the cakes rest for about 20 minutes before turning them out of the tins and letting them cool completely on a rack
B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. -. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
Min tanke var at hvis selve kageblandingen ikke indeholdte laktose, så kunne man jo erstatte kakaoen med Matilde Mild Kakao Skummetmælk Laktosefri og så ville kagen kunne spises af en laktoseintolerant
Skal og saft fra en øko. Tag det afkølede chokoladesmør og pisk det godt med marcipanblandingen. Når kagen er færdig lad den køle af, gerne i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.