Jeg tænkte det var fint i små potions anretninger, det er begrenset hvor meget man kan spise af det. Hvis man laver det i potioner er det bare endnu vigtigere at spise det med det samme
Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Se eventuelt Hjemmelavet ispinde – Vandmelon og jordbær og Hjemmelavet ispinde – Fersken og Mango. Hvis du som jeg elsker is, er der mange versioner af disse sunde is
Varm det hele op ved svag varme under konstant omrøring til det begynder at tykne. Selvom sommeren er ved at være slut og efteråret så småt er begyndt er vejret helt fantastisk og derfor er det også bare med at nyde alle de is man har lyst til inden kulden, blæsten og regnen ankommer
Isen laves traditionelt med piskefløde, og det kan du sagtens gøre, men ønsker du en lettere is, kan du erstatte al piskefløden med Maizena til piskning
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friske hindbær. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.