Jeg legede med appelsinkageopskrift til cafe cobra og den her blev temmelig vellykket. Jeg kan aldrig lave noget helt efter opskrift … men kredit til ophavskvinden alligevel
… med smæk på proteinerne og de sunde råvarer. Jeg er ret stolt af denne vellykkede kreation, som temmelig spontant blev bikset sammen til kollegaerne for to aftener siden
Opskriften er herfra. Er du til appelsinsmag i kage, så er denne et super bud. Den er hurtig at smække sammen, (dog skal den have 40 mins bagetid), og så smager den rigtigt godt
Den appelsinkage som er favoritten hos os, er den, du får opskriften på herunder. Appelsinkage – Kager med appelsin eller andre citrusfrugter er en skøn blanding af surt og sødt, og det giver et lækkert resultat – næsten hver gang
E. n. l. æ. k. e. r. ,. o. g. i. d. t. a. s. p. m. c. u. h. f. b. S. å. A. (. &. ). 1. 2. 0. I. 3. 8. ø. v. j. F. T. 7. 5. °. C. B. U. K. R. H. -. 4. V. y. P. N. 9. 6. g l
Opskrift på appelsinkage. Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
A. p. e. l. s. i. n. k. a. g. m. d. o. u. r. c. å. t. J. b. E. v. -. f. ,. æ. K. h. M. j. ø. H. y. D. (. ). 7. 5. 1. 2. S. T. I. 3. 0. 4. B. /. P. 8. R. L. N. F. O
Jeg ændrede lidt i opskriften, så den kommer lige for en god ordens skyld her. Heldigvis har vi jo altid på lager til at lave lidt kage og da der lå en appelsin og kiggede spændt på mig faldt valget straks på en spændende appelsinkage jeg har set ved Birthe
Det første mine øjne faldt på, var opskriften. Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
D. e. n. 2. 4. a. u. g. s. t. 0. 1. l. v. d. j. i. æ. o. m. h. b. p. k. ,. M. E. N. f. r. H. ø. å. y. I. 3. 5. /. F. 8. P. x. 7. c. J. V. K. B. T. L. -. S. t g
Jeg faldt i den forbindelse over en grundopskrift på marokkansk appelsinkage, hvis traditionelle udgave indeholder æg og appelsiner som de primære ingredienser – og derudover masser af sukker, hvedemel og olie/smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.