Ingredienser50 g gær3 dl lunkent vand1 spsk olie2 tsk salt140 g mager hytteost80 g havregryn200 g fuldkorns speltmelCa. Det sættes på en bageplade med bagepapir og efterhæver i små 15minutter. 25 minutter. 1 spsk olie. 140 g
Denne måneds brød er blevet et flad brød. soltørrede tomater (fra glas)1/2 revet squash2 spsk. fromage fraich1 æg50 g rugmel170 g hvedemelsalt og peberKog kartoflerne godt. 20 minutter, eller til de er gyldne. 1/2 revet squash. 1 æg. 170 g
Min jordbærtærte med nøddebund og proteinrig vanillecreme som miniudgave. Da jeg i denne måned - for ethundredende gang lavede Kartoffelindbagt laks til aftensmaden, havde jeg et stykke laks + noget spinat-hytteostcreme til rest
20 minutter. 1 time. 1 stor parteret kylling. 1 dl. 1,5 flaske rødvin. 45 minutter. De sidste 10minutter skal svampene i kvarter med ned i gryden og simre med. 1 stor parteret kylling. 1 dl cognac. 1,5 flaske rødvin
Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har smagt hane – ja, det skulle da være i form af en hanekylling. Skær baconen i tern, og steg dem i en stor stegegryde i et par minutter, hvorefter de tages op
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Jeg vil gøre det for at udfordre mig selv, spise sundere og udvide mine horisonter. I morgen 1. 1 dåse kikærter. 1 stor tomat, i tern. 1 avocado, i tern. 1 lille håndfuld frisk basilikum, grofthakket. 1 spsk æblecidereddike. 1 spsk olivenolie. 1. 1 dåse kikærter. 1 stor tomat. 1 avocado. 1 lille håndfuld frisk basilikum. 1 spsk æblecidereddike. 1 spsk olivenolie
12 hele pepperkorn. 1 stor gul løk. 1,5 desiliter sherry. 1 flaske rødvin (se tips). 4 desiliter kyllingkraft (evt vann + buljongterning). Stek under omrøring i 15minutter. Bruk godt med varme, ca 3 minutter på hver side. Rør godt i 1-2minutter. Bruker du trykkoker, sett på lokk, kok forsiktig opp og la koke under trykk i 45 minutter. Bruker du keramisk gryte, gir du gryta et rakst oppkok, før du setter hele gryta med lokk midt i stekeovnen på 160 grader. 12 hele pepperkorn. 1 stor gul løk. 1,5 desiliter sherry. 1 flaske rødvin (se tips). 4 desiliter kyllingkraft (evt vann + buljongterning)
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
1. 1. H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
Her får du ingredienslisten og lidt om mineerfaringer nedenunder. Det skulle der helst heller ikke gerne være, da jeg denne gang ikke havde været udsat for kemisk, giftig påvirkning fra min tidligere arbejdsplads
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.