Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem og tilføjer rosenkålene i kvarter
Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Start med at marinere rejerne og lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet
Blegselleri, gulerod, avokado, og blomkål blandes med hytteost, tomatsalsa, salt, peber og karry. Anrettes på en tallerken med rejer og hakkede valnødder
E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. m. h. v. d. a. D. æ. å. f. i. J. j. b. (. 2. 3. 0. ). M. 4. 1. 5. c. y. S. L. N. 6. -. 8. K. B. T. 7. R. 9. P
Æ. g. t. i. l. m. o. r. e. n. a. d. E. f. 3. å. P. j. u. k. æ. (. ø. s. b. h. ). J. y. H. v. T. R. ,. c. M. -. 1. ½. O. p. 2. x. S. L. I. N. D. K. /. V. F. A. 0. B. G. W. e g
Denne utgaven smaker frisk, søtt, salt og syrlig, som asiatisk mat skal gjøre. Kostholdet i desember er for mange fylt med ribbe, sylte, lutefisk med en haug med bacon, kaker fylt med sukker og fett
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.