Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med ris og et drys persille
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne medasiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Smag til med salt og evt. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 400 g svinekød i tern. 1) Svinekødet brunes i en varm wok i olie, hvorefter det tages op og sættes til side. 2) Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olien brugt til at stege svinekødet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Det er svinekød på en pande med en masse løg, peberfrugt, squash og champignon. Jeg har nemlig ret travlt med fuldtidspraktik, så det er så dejligt at komme hjem til en kasse, hvor alt er klar og kan laves på en halv times tid
Det utraditionelle er, at den er smagt til med ingefær og koriander og drysset med ristede mandler. Rør dressingen sammen - evt med stavblender, og vend den i salaten sammen med koriander
Ikke mindst fordi det er nemt at have med at gøre – og også en god begynder-kål. Denne her er med asiatisk inspireret dressing med frisk koriander, mynte og ingefær og toppet med kylling, så den udgør et helt måltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.