Pastamed tomat, pancetta, pecorino ogparmesan (ca. Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasaucemed tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
Cremet pastamedasparges, ærter og parmaskinke. Salat af grønne aspargesmed rejer og mynte. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (ogkogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Tilsæt derefter de grønne asparges i tern samt tomaterne, ligeledes i tern. Jeg har nu lavet denne panderet nogle gange, og jeg simpelthen så begejstret for den at jeg må dele den med jer
Knæk enderne af aspargesene, og skyl dem. Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Asparges. Anret dem på et fad, og drys med salt, peber, parmesanflagerog til sidst de ristede pinjekerner
Skær zucchinien over på tværs, og derefter i [. olivenolie 1 fed hvidløg, finthakket Salt Peber 50 g friskrevet parmesan 1 klat smør på omkring 25 g Frisk pasta Blancherede tynde zucchini-skiver
Knæk enden af aspargesog skær dem i snitter på skrå. asparges. Kogpastaenog lad den dryppe af. En dejlig forårsbebuder, der er topsund med masser af grønsager, næsten ingen fedt og intet kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.