Aubergine er en sjov lille fætter, der smager "forfærdeligt" rå, men når den bliver varmet, tilsat krydderier og blandes med en masse andet, er den simpelthen fantastisk
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem. stå i ½ time og salten vil hive noget af bitterheden ud af auberginerne, skyl dem
Seitan er dejlig nemt at arbejde medog smager rigtig godt. Det gøres ved at lave en bolle af mel og vand og så vaske kulhydrat ud af bollen, til man står med en gluten-protein-bolle
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren ogdermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.