)Opskrifterne til menuen, både hovedret ogtapas, findes i indlægget her. I torsdags havde jeg valg en menu som Trine og jeg lige blev nød til at diskutere inden vi gik igang
Gik amok i desserterog vi havde sådan lyst til at prøve en masse af. Forrige lørdag-søndag, og lige inden skolestart, var jeg på visit hos Trine i hendes nye kollegielejlighed i Esbjerg
Tilsæt mælk og olie. Pisk jordbær, flormelis og vaniljesukker godt. Vrid husblas og smelt over vandbad. Tilsæt den smeltede husblas til jordbærblandingen og rør godt
Kom dine kiks i en pose og slå dem i stykker. Kom kiks og sukker på panden og vend det et par min. Pisk cremfraicen stiv med flormelis , vaniljesukker og reven skal af lime
En lækker dessert hører sig også til nytårsaften, så det får I opskrifter på i dag. Har jeg endnu ikke bestemt) og en lille pandekage, da pandekager er højt elsket i familien
Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage. Opskriften kommer fra bogen, "den økologiske bager", som Emmerys har udgivet
Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessertogså. Visuelt er det jo et farverigt kunstværk, og det kan nydes med suveræn samvittighed
Herhjemme er vi efterhånden ved at være ret kendte for vores tapas blandt venner og familie. Til gengæld smager den fantastisk og tager ingen tid at lave
Og der findes MANGE små retter, som kan bruges til tapas. Salt og peber. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Rør mayonnaise, creme fraiche, hvidløgspulver og balsamico sammen i en skål. Kom basilikum op i en morter sammen med et lille drys salt, og stød det til en mos
Hvor meget kan man variere en dessert der altid skal indeholde skyr, frugt og nødder. Det kan lade sig gøre med forskellige smagsnuancer og teksturer der giver en lidt anden oplevelse end aftenen før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.