Sommerlagkage med hvid chokolademousse og bærmousse. Bærmousse. Bærmousse. (16-18 personer). (Obs. Start med den hvide chokolademousse, for den er lang tid om at køle ned
M. i. n. f. ø. r. s. t. e. g. k. a. b. l. J. v. u. p. æ. d. å. h. m. ,. o. j. y. K. c. 1. 4. S. ). F. B. O. 2. T. 3. 0. 8. (. -. 5. 7. %. ½. D. V. G. H. L. Æ. /. A. "
kiksebunden ud af køleskabet og hæld bærmoussen over (brug ikke det hele*). Bærmousse (jordbær/ribs), Ø22 cm. kagen på køl i 4-6 timer så bærmoussen får lov at sætte sig og
Fransk bærmousse, frit efter Susie Funder fra Kagebutikken. Den franske bærmousse har præcis de samme egenskaber som IMBC, men den består af lige dele friske bær og italiensk marengsmasse med flødeskum
150 g frosne bær (f. eks. hindbær)75 g sukker1 tsk vanillesukker½ dl vandMaizena majsstivelse1½ dl piskeflødeTø bærrene op og varm dem i en lille gryde med sukker, vanillesukker og vand, så det bliver til grød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.