U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Hvem kan ikke lide en god bøfmed bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Pebersaucen fik vi faktisk i sidste uge, men jeg fik hverken taget billede eller skrevet opskriften her på bloggen, så den kommer lige med i denne omgang i stedet for
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Jeg kan ligeså godt starte med at sige det, som det er – Der er fløde, fløde og lidt mere fløde i. Tag bacon fra panden med lad baconfedtet blive i panden
hakket oksekød1 løg1 peberfrugt/snackpeber1 tomat1 hvidløgSalt og peberStaniol1 kg kartofler2 gulerødderSalt, peber og timianOlieForm 4 bøffer af kødet og kom dem på hvert sit stykke staniol og krydr med salt og peber
Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovs med rødvin – bourgogne vin naturligvis. Når kødet er næsten mørt (mærk efter) kommer man de små løg i, bringer gryden tilbage på simrekurs og lader løgene koge med, til de også er møre, men ikke kogt ud
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. -. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
Servérden med syltede abrikoser, eller sæsonens frugter, eller spis den,som den er. Pisk æggeblommerne godt med flormelis, så de bliver hvide, og vend dem ned i chokolademassen
Dryp lidt citronolie på, smag til med honning og drys med peber. Fremhæv nøddernes smag ved at stege dem på en tør pande i 5-10 minutter – hold øje med dem hele tiden og pas på, at de ikke bliver sorte og bitre. Del osten i stykker på 1×1 centermeter og bland sammen med nødder, salat og løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.