Bønne/nødde-postej
Mia Sommer
Mia Sommer
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Giver i alt 340 g pålæg
  •  
  • Ingredienser
  • 1 dåse kidneybønner (250 g drænet vægt)
  • 40 g valnødder
  • 40 g cashewnødder
  • 1 bundt persille
  • ½ tsk. hvidløgspulver (presset hvidløg kan også bruges)
  • ½ tsk. salt
  • Lidt vand (cirka en 1/4 dl)
  •  
  • Fremgangsmåde
  • Blend alle ingredienserne til postejen har en cremet konsistens.
  •  
  • Tip
  • Tilsæt eventuelt chili, hvis du kan lide det stærkt. Postejen kan også varieres ved at bruge andre nødder og krydderurter.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.