De er lynhurtigt blevet et kæmpe hit rundtomkring og da heller ikke uden grund. Jeg ved ikke, hvem der er oprindeligt kom med ideen, at vende frosne bønner med olie og salt, og på den måde få fantastisk sunde pommefritter, men jeg ved at personen er genial, for de smager forrygende
De brænder nemt på, så det er vigtigt at vende dem jævnligt og holde godt øje med dem. Vend de frosne bønner i olie, hvidløgssalt og salt og kom dem på en bageplade med bagepapir
Det bliver aldrig en rigtig pommes frites, men det havde jeg nu egentligt heller ikke regnet med. I de fleste opskrifter benyttes der frosne grønne bønner, men jeg syntes nu at det var lidt synd, at hente dem på frost nu hvor butikkerne bugner med de friske
Jeg synes ellers selv, at LCHF kan være tidsmæssigt krævende at få passet ind i en hverdag med fuldtidsarbejde og sultne børn, da mange af retterne kan tage lang tid at lave, hvis ikke man har forberedt sig godt
SÅ jeg tilslutter mig koret af rosende madbloggere og bønnefritter er absolut noget, vi ofte vil få som tilbehør fremover eller som en sund sprød snack ♥ Denne gang fik vi fritterne med sommersalaten med rygeost, ristede rugbrødsstænger, en rest hummus og resten af familien fik en god grillpølse til
olie og salt og hvad man ellers har lyst til af krydderier. Og jeg må indrømme, atjeg ikke tænkte store tanker om de slatne frosne haricots verts som pommes frites-erstattning
Er heller ingen hemmelighed, atjeg er mindst ligeså vild med chilii. Bønnerne er fantastiske som erstatning for kartoffel fritter og smager meget lækkert med alt fra aioli til bearnaise
lidt birkes på toppen. 25 minutter eller indtil flutes’ne er gyldne. 1 dl kokosmælk (eller fløde). 2 dl Pofiber (find det på glutenfrihylden i supermarkedet eller HER)
Hvis du derimod ikke tåler gluten eller gerne vil tabe dig, har lav muskelmasse og høj fedtprocent – så er fuldkorn noget af det, du med fordel kan skærenedpå
I. m. o. r. g. e. n. d. f. a. s. t. l. v. p. å. j. b. T. ø. æ. i. k. ,. u. J. h. D. c. –. y. H. “. ”. P. é. G. F. 2. 5. 0. 1. 3. E. S. (. ). B. C. z. Æ. V. N. 6. O. w. K. U. R. A. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.