Gulerødder med oliven, citron og fennikeltop. Eller sammen med. eller tag dem begge to. Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød
Og lidt forskelligt at nippe til er lige det rigtige til en fredag aften, hvor der er tid til at hænge lidt over maden og ordne verdenssituationen, før man går over til at tænke store tanker (måske med lukkede øjne) i sofaen
D. e. t. r. g. o. d. i. n. m. l. s. æ. k. a. -. h. y. å. b. ø. p. ,. c. u. f. ). 4. 1. 2. 5. q. ½. v. /. . 3. j. 0. S. P. T. H. C. w. K. 7. I. R. ñ. V. L. s g
Skyl tomaten/tomaterne og skær i skiver. Læg tomat og mozzarella på og læg låg på grillen. Smør pesto på den nederste halvdel af bollen og crema di balsamico på den øverste
S. å. e. r. d. t. i. g. n. b. l. v. f. o. a. p. æ. k. s. ". M. A. G. T. I. D. -. y. m. u. ,. h. z. /. j. ø. 2. 0. 1. 4. H. é. R. V. B. 3. L. (. ). c. F
Server kødboller medkartofler og bønner. grønne bønner. flåede tomatermed chili. Nicoline Olsen og jeg har lavet denne skønne ret til Landbrug og Fødevarer, for der skal jo god mad til, så vi ikke falder om med gløggpels på tungen
Pasta medpesto trapanese. Smag til med salt og peber. Mens pastaen koger skal pestoen laves. Sæt en stor gryde med vand og salt over blusset og hæld pastaen i når det koger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.