Hæld saft og kerner fra granatæblet over i en blender sammen med grape, jordbær og vand. Smagen er frisk med en dejlig harmoni mellem det søde-og sure køkken
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Den kan både bruges til kød og fisk eller bare sammen mednoget brød og en god hummus. Jeg har brugt friske bønner til dennne, men man kan også sagtens bruge bønner fra frost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.