Når blommerne er møre, og man kan mose dem ud, i ønsket udstrækning, tilføjes det sidste sukker, blandet med gelerings pulveret, ogblommemarmeladenkoges i yderligere et halvt minuts tid
Denne gang kombineret mednogleblommer fra sidste sommer, der har ligget og ventet i fryseren. Når du er tilfreds med smag og konsistens, fjernes vaniliestangen ogmarmeladen fyldes på glas der er skyllet i atamon
S. M. Å. I. N. G. E. F. Æ. R. -. L. D. Ø. (. 3. 0. s. t. y. k. e. r. ). K. a. n. d. u. l. i. g. f. æ. b. v. h. o. J. ø. m. å. j. 2. c. p. 4. 5. ,. P. Y. T. 1. A. O
Riv den skrællede ingefær fint og smag blandingen til med salt og peber. Lækker saftig og velsmagende laks, med en dejlig cremet og frisk bygotto, perfekt kombination
Smag til medlime, salt og peber. Køleskabets grøntsager svitses med spændende krydderier. Steg kødet i lidt olie og put soya, ingefær, limeog peber på under stegning
Weekenden har stået på masser af bagværk, syltning og god mad sammen med gode venner. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost
Blendet ingefærog vand, og siet pulpen fra. Dorthe og jeg har de sidste par uger gjort følgende. Brug den i juice, smoothies eller skyl et rent ingefær shot ned
M. å. s. k. e. d. u. t. a. i. g. h. r. l. æ. b. o. m. v. n. ,. f. ø. p. I. c. N. -. ). V. S. P. B. C. K. (. 1. 2. 8. j. 5. 3. 0. 6. F. Æ. R. T. 7. /. y. D. L
Kom limeblandingen i den lille skål med creme og mæng det sammen. Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
F. o. r. n. g. l. e. m. å. d. s. i. a. v. j. æ. k. u. t. (. b. ). ,. h. p. c. f. A. B. ø. L. y. S. J. C. R. D. w. -. 3. 4. I. M. 1. 2. ½. 5. 6. 0. %. O. K. T. E. V. H. U. G. /. P. N. z. ) g
Hæld æggeblommerne i en skål, tilsæt flormelis og pisk til massen bliver lys og skummende. En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.