I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Gnid sværenmed salt og peber, og stik laurbærbladet ned mellem et par afsværene – knæk det på langs hvis det er meget bredt, ellers svider den del af bladet der stikker ovenfor, og stik den anden halvdel ned mellem to andre svær
En af julens absolutte klassikere er flæskestegmedsprødsvær. Uden den sprødesvær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværensprød og kødet saftigt
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
) Jeg steger min svinekammed et stegetermometer, men jeg vil i opskriften angive en omtrentlig stegetid i tilfælde af, at du ikke har et stegetermometer
Krydderstegt svinekamu/sværmed marineret druer og gorgonzolacrem. svinekamu/svær. krydder din kam med en masse forskelige krydderier , dine farvoriter , jeg er selv vild med timian , røg paprika , all a round , hvidlægs salt , rosmarin
Dæk bunden af et ildfastfad med vand og placér stegen medsværene ned á. Men da I sikkert allerede er i fuld sving i køkkenet vil jeg dele endnu en flæskestegmed jer
Bland pulveret med chiliflager, ingefær, muscovadosukker og saft fra to appelsiner. Er sværene ikke sprøde, så smør lidt af fedtet på sværene og sæt stegen under grill, til sværen bobler – pas på – den bliver hurtigt sort
Til sidst blev vandet hældt op i en gryde til sovs og skummet af for fedt, mens stegen fik lidt grill, så sværene kunne blive sprøde – det lykkedes at få den ud lige i tide – det går hurtigt, så hold et øje på den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.