Det behøver ikke at være en selvmodsigelse at få en Slankeburger. Prøv selv hvis du ikke vil snydes for oplevelsen når resten af familien spiser store fede burgere
Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Burgerboller. Alt var hjemmelavet. Det var første gang jeg selv har bagt bollerne også så var lidt spændt på hvordan de blev
I samarbejde med Jensens Bøfhus har jeg eksperimenteret med produkterne fra Jensens Køkken. Den første gang i køkkenet med produkterne havde jeg lyst til at lave en lækker burger – og det blev det så til
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Rigtig mange vil gerne undgå gluten i kosten – men vil alligevel ikke undvære en god burger. Denne her portobello burger imødekommer alle krav til en saftig umami fylde – og så er den endda med plante protein
Denne lidt anderledes burger tager lidt tid at lave, men er bestemt det hele værd. Inholdet i burgeren er selvfølgelig fuldstændig valgfrit, men herunder er hvad jeg brugte
Et lækkert, sundt og forholdvis nemt alternativ til cheeseburger (. For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
Lækker sprød og juicy portobello burger med krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Disse lækre portobelloburgere, som vi fik forleden, er ingen undtagelse
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen. 4 hvide burgerboller. Angiveligt tager det 10 minutter at klargøre burgeren på Peppi's og der er også mere logistik i det end normalt, men med to pander og både løg og røræg kørende på lav varme går det fint. 4 hvide burgerboller
Dertil serverede jeg en salat, som udelukkende var lavet på resterne fraburgernes indhold. Det ligner jo faktisk hvilken som helst anden fed burger, men denne her er SUND
Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecue marinade
Bland derefter ketchup, mayonnaise, tabasco og hæld en spk af eddiken fra løgene i. Findes der noget bedre end en rigtig snasket burger med fritter på siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.