De første mange uger skete der ikke ret meget, maven holdte sig nogenlunde stabil, og det var nu godt nok, for Mathias og jeg var jo ude på vores verdensrejse
Medaljer er en fantastisk kage, og denfindes i mange afskygninger. Jeg plejer at lave udgaven med flødeskum, creme og syltetøj pyntet med hvid glasur, men her er lidt inspiration til et lidt anderledesudseende
På denmåde får jeg en cremer flødeost konsistens, med en lidt syrlig smag, så det kan sagtens gå i stedet for græsk yoghurt eller creme fraiche, så ville jeg bare ikke dræne det helt så meget
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og ladedethele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderierfra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Vædenfrafadet smager ubeskriveligt godt og har en mørk brun farve, pga. To hele hvidløg. Har du samme grill som mig, eller noget derminder om, skal du blot tændeyderblussene på fuld knald
Tag gryden ud, drys lidt mel i bunden af den, og hæld dejen direkte fra skålen over i gryden. For det er i hvert fald ikke løgn at dette brød er det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i dethele taget at spise til hvad som helst
Tages fra varmen, og afkøles lidt. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Skrab vaniljekornene ud med en kniv og bland dem med sukkeret og kom dethele i dejen. – Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiskepandekager til aftensmad
Til sidst kommes oregano og timian i gryden og dethele koger under låg i ca. Derfor har jeg med vilje revet grøntsagerne i denne kødsovs så de gik mere i et med kødet og sovsen – og den gik rent ind
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.