Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde ogristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Y. u. m. -. d. e. t. s. a. g. r. f. h. I. j. C. o. c. n. A. i. /. k. y. p. å. l. F. (. v. ). b. æ. H. ,. T. w. ø. S. O. R. 2. 0. 1. 5. 3. J. K. E. B. *. V. M. e g
Kom ternene i en pose med olie, krydderierne og grofthakkede mandler. Efter lidt kiggen rundt på nettet landede jeg hos Anne-Kathrine som havde lavet en spændende omgang tilbehør med et hokkaidogræskar
Og husk at fordel mandlerne jævnt på en stor plade og kun i et enkelt lag, da de ellers skal have længere tid og nemt bliver ristede i forskellige grader
Man kan riste mandler i uendelige forskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem i soya bliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også
Kom det på fisken og tag gerne væsken med , der er go smag i. Pynt med friske bær evt. blåbær , ribs , hindbær , brombær , fennikel skud og lakrids mandler
* hæl noget soya på en stegepande. Elsker de her saltede mandler, de er så dejlige hurtige at lave. * lad det hele stå til soyaen er kogt ind og det ikke ser “vandet” ud længere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.