Bagt kulmule m/ sommergrønt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g frisk kulmule
  • 1 porre skåret i skiver
  • 1/4 squash skåret i tern
  • 1/2 rød peberfrugt skåret i tern
  • 1 løg skåret i både og delt
  • 1 ½ citroner + 1 tsk reven skal skal
  • Nye kartofler efter behov
  • Frisk dild til pynt
  • ½ bakke blandet salat (vi købte en med revne gulerødder)
  • 1 lille ds. majs
  • 1 avocado skåret i tern
  • 5 San Mazarino tomater i tern

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.