Ingredienser 4 stk ferske laksebøffer 500 g aspargesbroccoli 200 g edamame bønner 2 stk forårsløg lidt peanuts lidt Friske koriander lidt lime Glasering 2 tsk
Kom rodfrugternemed marinade i et ovnfast fad. Rodfrugterne renses og skæres i større stykker. Så mange som I kan spise og beregn rigeligt – da retten også smager godt næste dag eller med i madpakkenMarinade
Nogle gange har vi også kommet rødløg i eller bagt kartofler sammen medrodfrugterne. Den her opskrift har jeg fundet bag på en pose rodfrugter fra Fakta og den var så god at jeg skrev den ned, så det er den vi bruger hver gang vi får bagterodfrugter
Gnid timiankviste over rodfrugterne og lad kvistene komme med i ovnen. Rens, skræl og skær alle grøntsagerne - løg, gulerødder, persillerødder, selleri og kartofler og bland det i et ovnfast fad med hvidl��g, chili,olie, salt og peber
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Bagterodfrugter. Kom dem på en bradepande med bagepapir. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tsk Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Smuldre fetaen i de bagterodfrugter og server dem med kyllingen. Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian
Bagterodfrugter. løg Gullerod Pastinakker Rødbede Peberfrugt Sesamfrø Olie Salt Timian frisk eller tørret Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave
R. ø. d. b. e. /. h. y. t. o. s. f. r. i. k. a. l. m. g. u. N. v. æ. n. j. å. D. p. ". c. 1. 2. (. ). 5. 0. ,. ½. 3. O. G. M. T. B. -. 4. L. V. K. P. S. ) l
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.