Forleden fik jeg endelig lavet en opskrift fra Umahro Cadogans "Herrerevolution", en frossen valnøddetærte med banan-mango-avocado-hørfrø creme til, som jeg længe har været lun på
Kagerne har en fin størrelse, smager godt af mango, har dejlig mange ingredienser at se og tygge på, samtidig med at de er bløde og alligevel knasende, men uden at ligne knækbrød
Og så er de stjerneformede. Har købt nogle fine isforme fra mærket Tovolo som er uden BPA plast. Da Wicki var på besøg fandt jeg på denne lækre jordbær-kiwi is, som jeg frøs i en tupperware, hvilket også virker ganske fint
Overvejer at eksperimentere med quinoamel og måske putte lucumapulver i drømmedrysset. Kagen fik en fin tekstur, en smule tung men alligevel med en vis luftighed
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Brownien kan både laves vegetarisk og vegansk (medoguden æg). Top kagen med en mørk chokolade eller denne sund avokado- og chokolademousse (opskrift her)
Bananen giver den søde smag, mens skyren giver den ”bløde” konsistens og bidrager med proteiner. Jeg skal med sikkerhed nyde en portion ude i min gårdhave, når jeg er færdig med mine forelæsninger på studiet i eftermiddag
Bland mandelmel med vanilje og salt. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, ogdermed lettere at fordele på din frosne is
Denne opskrift er taget direkte fra vores traditionelle Daim iskage, hvorefter jeg har erstattet sukkeret med sødemiddel og den hjemmelavet is med en færdiglavet sukkerfri vanille- eller jordbæris (her brugte jeg Wauw is)
Jeg har egentlig lavet den på to måder, og så er det op til dig om du vil lave den ene, den anden – eller måske begge og lave en “cookie-top med kage-bund”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.