I dag handler min video i januar-eventet om sukker. Sukkerafhængighed er et kæmpe problem for rigtig mange, derfor er det også nødvendigt at sætte fokus på hvad sukker gør ved kroppen, men også hvilke alternativer der ellers er
Det her er sådan et bananbrød, der kan spises hele dagen – ja selv til morgenmad. Bananbrødet får en dejlig, svampet konsistens og sødme fra bananerne, og det er muligvis blevet en ny (sund) favorit
I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade. 15,5 gram I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade
Og bananbrødet her ligger nu i fryseren og er klar til at blive serveret med lidt græsk yoghurt rørt med lidt vanillepulver, honning og lidt kanel - brug en fed yoghurt, så den kan smøres på brødet, når det er kølet lidt af
Jeg kunne i hvert fald godt - og så må man da vidst også godt spise dette bananbrød engang i mellem. Flæk et stykke bananbrød, put et par skiver gedeost - den der rullesag - i midten
Her til morgen gik jeg fluks i gang med at bage bananbrød. Jeg får min søde veninde til brunch i morgen, hvorefter vi skal på museum og se en Katja Bjørn udstilling, som har været længe ventet
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Idag har jeg været i køkkenet for at kreere lidt mere nydelse i form af et super lækkert bananbrød. Glutenfrit bananbrød50 g malede sesamfrø150 g fuldkornsrismel150 g boghvedemel50 g malede mandler50 g valnødder100 g risflager1 dl rismælk2 tsk
Jeg har lavet mit eget bananbrød med inspiration i et her af Thomas fra Kærlighed & Kikærter. Jeg har lavet små justeringer, valgt at lave brødet med andre meltyper end grahams- og hvedemel og øget fuldkornsindholdet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.