Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Og læg dem op i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Hvem kan ikke lide kanelsnegle. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp med nogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Derudover er det kun sødet med modne bananer og lidt akaciehonning, krydret medkanel og vanilje og fyldt med store stykker af mørk chokolade og grofthakkede, ristede mandler
Mos bananerne med en stavblender og rør vaniljepulver, kanel, bagepulver, kokosmel, salt, æg og evt. Via fibrene får tarmene noget at arbejde med, hvilket er godt for ens tarme generelt (forebygger tarm-kræft), men bidrager i høj grad også til øget mæthed, da optagelsen fra tarmene er langsommere
Kom fuldkornshvedemel, bagepulver, kanel og salt i skålen og pisk det i. Jeg er ret vild med at have modne bananer liggende, for de er perfekte til bananpandekager eller –vafler, bananis, bagt grød, banangranola, banankage eller bananbrød som dette (klik på de forskellige forslag for at komme til opskrift)
Det så det her jeg ellers aldrig gør, nemlig at bage med gær. Udfordringen er noget nyt og det blev så denne hersens kanel-kranse-kringle-snurre-hejs-noget
Enten blendes det hele sammen i en blender, eller foodprocessor (undlad den hakket chokolade) eller også mosses bananerne og piskes sammen med æg og de øvrige ingredienser
Start med at rør mel, kanel og brun farin sammen. I forbindelse med at man starter på et nyt år, mindes man oftest også alt det der har været i det forgangne
Og bananbrødet her ligger nu i fryseren og er klar til at blive serveret med lidt græsk yoghurt rørt med lidt vanillepulver, honning og lidt kanel - brug en fed yoghurt, så den kan smøres på brødet, når det er kølet lidt af
Bananbrødet er løftet til nye højder – nu med hytteost. skyr (MED TOP). Bananbrød på nøddebund. Massen blendes i en foodprocessor og hældes i en rugbrødsform, drysses med glutenfri müsli og lidt havregryn eller hvad man har lyst til OBS
J. e. g. h. a. r. b. t. v. d. n. s. k. l. ,. i. j. y. å. ø. o. m. p. f. æ. u. D. I. -. ). M. '. B. G. 3. 5. 0. 4. K. 1. /. 2. P. (. c. R. F. L. T. Æ. N. x. S. 8. H. A. W. D g
Skær æblet i tynde både og læg dem på panden sammen med smørret. Bland æg, mandelmel, kanel og piskefløde sammen i en skål – tilsæt evt lidt sødning efter eget valg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.