En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmedmørkchokolade i, på toppen
Når du åbner dåsen har du en brun karamelmed en dejlig smag. Da jeg første gang læste om, at man kunne lave karamel af kondenseret mælk blev jeg meget overrasket og troede ikke det kunne lade sig gøre, så jeg besluttede mig for at prøve det…
Et sikkert hit, som I måske allerede kender. Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave
Jeg har tidligere lagt en "opskrift" ud på, hvordan man laver karamel af en dåse kondenseret mælk, og på bloggen Sugar pie, honey bunch fandt jeg en hindbærtærte med dette karamel
Denne banankage er fyldt med store stykker af hvid chokoladeog proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankageog ligeså chokolade
med saltede peanuts eller hakkede hasselnødder. 1150 g smør, smeltet og afkølet. 150-75 g mørkchokolade, grofthakket. 1100 g chokolade (her 60%). 125 g smør, i ternKom æg, sukker og vaniljesukker i en skål. 1Pisk det lyst og luftigt (ca. 1Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål. 1Sigt det i ægge/sukkerblandingen og rør det sammen - men kun lige til dejen er samlet. 1Vend bananmosen ogchokoladestykkerne i dejen. 1Beklæd en springform (22 cm her) med bagepapir i bunden og smør siderne. 1Tag den ud og lad den afkøle til den er lun på en bagerist. 1Hak chokoladen groft og smelt den. 1Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør. 1Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding. 1Smør den herefter udover banankagenog lad den størkne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.