Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
D. e. t. r. n. o. g. l. h. å. d. a. f. s. i. ,. v. m. P. u. J. C. æ. j. b. ø. V. p. y. k. M. c. ). 8. (. 1. 2. /. 3. B. 0. 5. 7. S. z. H. F. 4. G. L. O. A. I. w. -. T. X. E. U. N. K
Jeg ville lave nogetmed banan, hindbær og hvid chokolade – noget sødt, men med et lille twist. Banan- og vaniljensmagen giver en rigtig god og sød smag, med et twist af hindbær der er lidt mere syrlig
Disse muffins er sødet med banan, dadler ogchokolademed stevia. De er helt uden sukker og indeholder kun sunde sager, så de kan spises med god samvittighed
Mos bananerne, tilsæt dem sammen med mælk ogyoghurt, og pisk det hele godt sammen. Det eneste der er lidt usundt, er den mørke chokolade, og det kan jo diskuteres, for eksperterne siger jo, at et stykke mørk chokolade om dagen er godt for dig
Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage
Hæld mosen i en stor skål og bland med vaniljesukker. Har du et par (overmodne) bananer i frugtskålen, er de her små banankager – banancookies om du vil – det næste du skal give dig i kast med
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.