Baronens boller i karry
Saesonforgodsmag.dk
Saesonforgodsmag.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kødboller, ca 20 stk
  • 100 g løg
  • 300 g persillerod el. knoldselleri
  • 400-500 g hakket kalv og flæsk
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • 3 spsk havregryn
  • 100 g løg
  • 100 g æble, fx. belle de boskoop
  • 200 g persillerod el. knoldselleri
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 2 spsk karry
  • . 7 dl vand
  • 1 tsk sukker
  • ½ dl piskefløde (kan udelades)
  • 3 spsk Maizena majsstivelse
  • Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.