100 g.
Hvis du vil have den endnu lettere kan du blot udelade soyafløden. Varier den efter lyst: Kom en anelse mere stivelse(0,5 tsk) i og revet muskat nød, så er den også rigtig god over lasagne, som erstatning for den fede bechamelsovs. Hvis du vil have en klassisk brun sovs, kan du tilsætte et par laurbærblade, kulør og lidt rødvin. Lav den til en karrysovs eller… mulighederne er mange.
"Basisdej til alverdens småkager". Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. til stege – som f. Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs
Da vi hjemme hos os er stor fan af cheesecake, men knap så tossede med de mange tomme kalorier, besluttede jeg mig for at lave en sundere og mere proteinrig udgave af slagsen
B. a. s. i. n. d. k. g. e. 1. x. 8. c. m. t. r. I. 2. æ. 5. 0. u. ø. 6. l. v. j. 3. h. b. p. F. å. T. o. °. C. S. f. ,. P. R. 4. V. 7. H. -. D. *. 9. N
Heldigvis ikke af den færdigkøbte slags, men en lækker kalorielet udgave som mættede rigtig godt. Aftensmaden var ikke planlagt og køleskabet rummede ikke noget specielt = pizza
"En alternativ form for pizza, som sørme også er sund". Denne opskrift stammer fra en blog kaldet foodies'n'fashion, og jeg tænkte det samme som ejeren har skrevet om pizzaen
Som tilbehør fik vi en kalorielet udgave af coleslaw. 3 tsk engelsk sovs. Kom et tyndt lag kødsovs i en bradepande på 20 x 30 cm og kom derefter et lag aubergine på. ialt 3 lag kødsovs og 2 lag aubergine. 3 tsk engelsk sovs
Inspireret af forskellige opskrifter på pizzaer på blomkålsbunde – blandt andet denne her – blev det den anden aften til den lækre pizza på en bund af blomkål, revet gulerod, revet ost og æg
Så denne kalorielette udgave er helt fantastisk til de kolde dage, og blev egentlig "udviklet" i forbindelse med en ordentlig omgang snue, jeg har fået
Jeg plejer at spise en let morgenmad inden jeg tager ned og træner, for ellers har jeg ingen energi. Normalt plejer jeg kun at spise skyr med frugt, men idag havde jeg lyst til lave havregrød
En god måe at sparte lidt syre i sovsen så den bliver mere af balanceret. Smag sovsen til med mere peber og smag til med citron, hvis den har behov for det
(Kog fond på ben og frys det ned i isterningeposer – så er der altid til at lave en god sovs). Hokkaido (den allesteds nærværende), gulerod, kartofler og et par hele rødløg – dryppet med lidt olie og krydret med rosmarin
Weekenden står i flytningens tegn, så midt i pakningen i går aftes måtte der en lille forfriskning til - det blev til en hindbæris med mørke chokoladestykker i
Det jeg har erfaret, og det som er princippet i kogebogen, og min holdning, er at hvis vi tæller kalorier, og eller begynder at have et opmærksomt forhold til disse, bliver vores forhold til mad meget hurtigt ”sundt/usundt” – ”god samvittighed/dårlig samvittighed”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.