Kog pennene som angivet på emballagen. Pastacarbonara – Italienerne kan bare det dér med pasta. Du kan bruge spaghetti (hvilket nok efterhånden er det mest almindelige), båndpasta, penne eller lignende
S. p. a. g. h. e. t. i. C. r. b. o. n. f. d. l. s. k. c. ,. m. J. v. H. E. L. T. u. ø. æ. O. M. å. D. y. ). Æ. P. 2. I. ½. 5. 0. %. 1. F. K. 3. 4. B. 6. V
Baconen ligges på et stykke køkkenrulle, alt i mens vandet til pastaen bringes i kog. Første dag i køkkenet siden tirsdag var altså i dag, hvor indsatsen også var minimal, da vi skulle have spaghetti allaCarbonara
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.