Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. Imens vikler du kyllingen ind i parmaskinke. Smid kartoflerne på den ene – knus kartoflerne let med håndryggen inden, så de moser lidt ud, dog uden at falde helt fra hinanden
Som sovs/dressing lavede jeg en lækker BBQ grilldressing. Det kan godt være, at solen ikke står højt på himlen i disse dage, men det er jo stadig sommer, og der kan og skal stadig grilles
Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid
Og nej, det er det egentlig heller ikke. Vil endda vove og påstå at de måske også er en liiille smule sundere end Karen Volfs fra supermarkedet (hvis man da kan kombinere ordene kammerjunkere og sund i det hele taget
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinkeog rulles med en frisk grøn asparges. Her for nylig deltog jeg i et arrangement kaldet " Tour de chambre"
Jo længere tid den står og simrer des bedre bliver den, efter en halv times tid er grøntsagerne helt integreret i saucen og giver en dejlig chuncky BBQ sauce
Lige inden jeg tog på ferie, havde jeg fornøjelsen af at arbejde sammen med Umahro, og i den forbindelse fik jeg opskriften på super lækker morgenmads knas, som jeg selv har piftet op med lidt lakrids
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.