Bedstefars Skæg – en skærekageklassiker
Min Mormors Kager
Min Mormors Kager
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g blødt smør
  • 250 g lys rørsukker
  • 4 æggeblommer
  • 350 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk appelsinpasta (eller skal fra 1 økologisk appelsin)
  • 1 dl creme fraiche (18%)
  • 2 dl vand
  • 70 g revet marcipan
  • ½ tsk salt
  • ½-1 glas god hindbærmarmelade
  • Æggehvider og hvidt sukker i forholdet 1 stk: 50 g (jeg brugte 5 æggehvider og 250 g sukker, fordi min mor ønskede en høj marengs, men brug bare de fire i overskud fra blommerne, hvis du ikke vil have helt så høj marengs)
  • Korn fra ½ vanillestang
  • 1 tsk eddike

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.