– fordeles på en stor bradepande. – Fordeles på den afkølede spinat bund. Herefter kommet laks på. – Bages i øvenen ved 200 gader i ca 15 min eller indtil den bliver let gylden på overfladen. – Rul forsigtigt og stil på køl indtil servering, hvor den skæres i 4-5 cm tykke skiver 350 gram frossen helbladet spinat
Jeg synes, at Anne Hjernøe kommer ganske godt fra det – selvom jeg selv arbejder med at tilberede og producere salater hver dag, formår hun alligevel at åbne mine øjne yderligere, for der er virkelig mange måder at bygge en salat op på, og der er virkelig mange spændende råvarer at tage udgangspunkt i
Rør blandingen sammen, evt på røremaskine, indtil man får en fin ensartet dej. -)Da programmet ligesom var lagt for min rigtige fødselsdag, inviterede jeg familien hjem til mine forældre med mormors boller, verdens bedste brunsviger af Anne au Chocolat og marengs lagkage med jordbær
Hvis man er knap så meget sukkergris som jeg er kan man sikkert lave kringlen med noget mindre remonce i, men jeg er gået all in på princippet jo mere desto bedre
Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Når rabarberne er forbagt, spreder man crumble-dejen ud over og bager hele herligheden i yderligere 20 minutter, denne gang med ovnen skruet op på 180grader, så skulle dejen gerne være gylden og saften fra rabarberne begynde, at boble op i siderne
Vend med en strikkepind, så snart æbleskiverne har dannet let skorpe på undersiden. Min mors æbleskiver er lavet på en gærdej, og dejen skal derfor hæve i nogen tid
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været på kursus i Herning - plus det løse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.