Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. 1 kg hindbær
- en håndfuld frosne hindbær. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. Jeg skrev nemlig forleden, at jeg manglede ideer til at få brugt den friske ingefær
Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt. Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør
Så blev der også lavet jordbær/hindbær ispinde. Nemlig hindbær og jordbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær eller måske bare nogle ekstra hindbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.