Ingen jul uden berlinere, og man skal spise en hel uden at slikke sig om munden. Smør et stykke bagepapir med olie til at lægge berlinerne til hævning på, uden at de hænger fast
creamy peanutbutter3 spsk kokosmel (istedet for havregryn)1 spsk müsli3 spsk honning eller agavesirup1,7 ml fuldkorns speltmel (istedet for fuldkornshvede og boghvede mel)2,5 ml rismælk2 tsk chiafrø1 tsk hørfrø2 tsk bagepulver1/2-1 tsk vanilje1 tsk æblecidereddike2 bananer skåret i skiverKokosolie til stegningFremgangsmådeBland rismælk med chia- og hørfrø, lad stå i 10 minutter til det tykner. Bland tørre ingredienser i en stor skålRør peanutbutter og honning sammen med rismælken og frøene, og vend så massen samme med de tørre ingredienser i skålenVarm kokosolie i panden1 grydeske fyldes med pandekagedej, en pandekage af gangen på panden. 1 spsk. 1,7 ml. 1 tsk hørfrø. 1/2-1 tsk vanilje. 1 tsk æblecidereddike. 1 g
@suregal27 på Instagram "samler" alle budene, der bliver hashtagget med #grannysquareday2015. Rundt omkring florerer der i dag alle mulige udgaver af granny squares
12 små cupcakes - 12 minutter - 170 grader. 215 g mel. 1,5 tsk bagepulver. 135 g sukker. 1 æg. 1-2 pose Party-krymmel. 100 g vand. 15 g smør. 100 g piskefløde. 1-2 spsk whisky. 100 g blødt smør. 100 g flødeost. De bages ved almindelig ovn - det vil sige ikke varmluft - i ca 12 minutter. 12 små cupcakes. 170 g. 215 g mel. 1,5 tsk bagepulver. 135 g sukker. 1 æg. 1-2 pose Party-krymmel. 100 g vand. 15 g smør. 100 g piskefløde. 1-2 spsk whisky. 100 g blødt smør. 100 g flødeost
Torsdag morgen kom jeg hjem til Danmark efter tre herlige dage i Berlin. Efter jeg blev veganer gik der ikke lang tid før jeg fik nys om at Berlin virkelig var en oplevelse når det kom til vegansk fastfood
Jeg tror det er lidt forskelligt fra person til person, om man synes en avocado er sund eller ej, da der er en del kalorier i en avocado (cirka 190 kalorier. Vi skal jo også have en del fisk, derfor har jeg tilsæt lidt rejer og slutter med hytteost, der er et magert mejeriprodukt med kun 1-4% fedt, alt efter hvilken slags man vælger. Isen indeholder kun 0,9% fedt - og kun cirka 140 kalorier per 100 gram. Der er kun 106 kalorier i fire små stykker, og de mætter så godt at jeg ikke engang kom igennem to stykker
1. 1. 1. 1. 1. R. e. s. t. a. u. r. n. V. i. J. ä. g. v. b. l. f. h. j. m. M. c. o. é. B. p. k. d. 4. ,. æ. å. (. ). 8. 5. E. -. 6. 3. 0. 2. D. 7. C. P. y. 9. ø. S. F. z. L. K. T. ". H. G. /. A. Æ
Divide mixture among 8 - 10 dessert cups and lightly press into an even layer, set aside. Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean). Whisk for 1 minute to thoroughly dissolve gelatin, then let cool 3 minutes (no longer or it may start to set then you could end up with little lumps in the mousse). Gently fold 1/3 of the whipped cream mixture into the cream cheese mixture to lighten, then add remaining whipped cream and gently fold until combined. Cover and refrigerate 2 hours (or up to 1day ahead if desired) to set. 2 1/2 Tbsp fresh lemon juice. 11/2 Tbsp water. 11/2 tsp unflavored gelatin powder. 11/2 cups (355ml) heavy cream. 1 cup (110g) powdered sugar, divided. 12 oz (340g) cream cheese, softened. 1 (10 oz) jar lemon curd (tested with Dickenson's)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.