frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKog risenemed gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
"Originalen" finder du i Emma Martinys bog - opskriften her er inspireret der fra, hvor jeg dog har erstattet nogle af ingredienserne med nogle, som er mere i min smag
Dryss over vårløk, skjært i tynne ringer og server med varm, kokt ris og agurk & fennikelsalat. Legg svinekamen i Crock-Pot kjelen og gni den godt inn med marinaden
-. -. E. n. d. u. e. s. a. l. t. ,. o. g. k. ø. f. J. r. i. b. j. v. m. p. y. h. D. å. (. 4. ). æ. 1. 5. 0. 3. ½. c. S. K. H. 2. R. V. L. 6. 7. 8. é. ) l
Kom lidt saltog peber i også sammen med olienOg sæt salaten på køl. Spelten er færdig når de er svulmet opog er lidtbløde i det men med lidt bid i midten
la de avkjøle litt før du setter de over på en rist, serveres lunkne eller kalde. Ha mykt romtemperert smør og sukker i en bolle og miks dette sammen med en håndmikser til det er kremete og litt fluffy
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.