vegetarmåltid med salat og evt. Denne ret, hvor rødbederne gratineres med fetaost, kan enten. de også i en sommerudgave, hvor rødbederne er små og fine og ikke så grove,
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Rødbeder er billige, fulde af fibre, smukke at se på og giver farve til middagen og så er det en rodfrugt som kan gemmes udendørs så længe det ikke er frostvejr
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Det pusssige er, at der står at de kan serveres med cornflakes og flødeskum. Flødeskum er jeg med på, men jeg kunne ikke lige få smagen af cornflakes til at stemme, men jeg beslutte mig for at det skulle vi altså have som dessert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.