5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
1150 g mørk chokolade. 11,5 dl mælk. 12,5 blade husblasBund. Kom dejen i formen, glat overfladen ud, og bag den ved 170 grader i cirka 50 minutter. Kog den stille og roligt ind i en 45-50 minutter
(Lidt ambitiøst at lave til 15 mennesker, men det fik) Vi valgte 5 forskellige smags kombinationer. På billedet kan I se 3 af dem. 1 med oksekøb, pepperoni, bacon bits og rød peberfrugt, 1 med kylling, gedeost og rødløg og den sidste på billede er med ricotta, kartofler og pesto. 250 g smør, 250 g flormelis, 375 g mel og 1 æg. Related 250 g. 375 g
5. 5. 5. 5. 5. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
5. 5. 5. 5. 5. 5. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. -. J. %. A. ½
165 g smør eller margarine250 g hvedemel2 spsk. koldt vand85 g sukkerÆg til penslingPerlesukker Smørret smuldres i melet, og blandes godt. 165 g. 250 g. 85 g
Jeg justerede lidt hist og her og ovenstående billede blev sidste brøds resultat. maltsirupAften- 2,5 dl rugmel- 5 dl vand- 1 dl græskarkerner- 2 dl solsikkekerner- 2 dl rugkerner- 1 dl surdej (jeg plejer dog at tage lidt af rugbrødsdejen fra når jeg har blandet alle ingredienserne næste morgen)- 5 g. gærAlle ingredienserne blandes og dejen står i stuetemperatur til næste morgenMorgen - Fordejen- 1 spsk groft salt- 2 spsk maltsirup (kan fås i irma)- 2,5 dl hvedemel- 1 dl rugmel. 1 time og 15 min. For at man ikke får et vådt klistret rugbrød skal man lade brødet sætte sig i MINDST 5 timer. 2,5 dl rugmel. 5 dl vand. 5 g. 2,5 dl hvedemel
Det på billedet ovenpå har også lidt græskar- og solsikkekerner i. 200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. Fyld i en brødform foret med bagepapir og bag nederst i ovnen v/ 175 grader i ca 70 minutter. 50 g. 250 g
Kalkunkød 46 % (sammenpresset), hvedemel, vand, emmentaler ost 10 %, solsikkeolie, salt, mælkeprotein, hvedefiber, hvedegluten, druesukker, gær, sukker, krydderier (bl a paprika pulver), konserveringsmiddel (E250), antioxidationsmiddel (citronsyre), aroma og sort peber ekstrakt. Kom i miniovnen (eller forvarmet ovn) på 200 grader i 25-30 min, afhængig af ovn og størrelse på kyllingen. Kyllingebrystene inden de skal i ovnen på 200 grader i 25-30 min
Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. 150 g
125 g hvedemel 80 g smør 1 æg1,5 spsk flormelis 1 knsp salt. 150 g marcipan100 g blødt smør100 g sukker2 æg50 g hvedemelKornene af en halv vanillestang. 75 g mørk chokolade. Hæld mazarinmassen i den forbagte tærte og bag videre i 15-20 minutter. 2 æggeblommer 1 dl mælk 25 g sukker Kornene af en halv vanillestang 1 spsk maizena 1 blad husblas. 125 g hvedemel 80 g smør 1 æg
Egentligt var jeg som lille tenderende til allergisk overfor så meget som ordet blomkål, men nu som voksen, og især efter jeg er startet på 5. 2 små løg eller 1 storst (50 g, 19 kcal). 1/2 blomkålshoved (470 g, 165 kcal). 1 lille bøtte hytteost, 1,5% (250 g, 180 kcal). 3 æg (150 g, 225 kcal). Det bages i 45-60 min, hvor efter det tages ud af ovnen. 50 g. 250 g. 150 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.