Andebrysternes skind ridses ned til – ikke ned i – kødet, gnides med salt og lidt olivenolie. Når anden er færdig med at hygge sig i sousviden, så opvarmer du en pande til en helv…
Retten skulle være mad til mine gæster i anledning af - tjaaaa, at jeg har fået en SousVide maskine og jeg havde lyst til at lave mad (Så egentligt bare i anledning af, at jeg havde fri, det var lørdag og at det altid er dejligt at spise god mad i godt selskab
Landbrøds-blanding fra De Fem Gaarde. Det første du skal kaste dig over er at få bagt landbrødet – gørdet allerede to dage inden, at du skal servere retten
Nåh, men med en dreng helt i selvsving efter forbold-forårs-trænings-sæsonen netop skudt i gang samme formiddag, legekammerater og gæster til spisning, så er stress-niveauet lige en tand højere end hvad godt er, når man så skal knipse billeder af maden samtidig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.